Nieuws
457479
Nieuws

'Ik deel het bed alleen nog met getrouwde mannen'

Als 50-jarige vrouw ziet Janet Saunders er heel netjes uit. Gewoon, zoals ieder andere vrouw van die leeftijd. Haar nagels netjes gelakt, een jurkje tot op de knie en op hakken niet hoger dan vijf centimer. Maar leidt ze het leven dat haar uiterlijk doet vermoeden? Nou, niet echt...

Saunders is verlaten door haar man. Hij besloot ervandoor te gaan met een Oost-Europse vrouw. Nadat Saunders was verlaten door haar man, durfde zij niet te geloven dat een man ooit nog interesse in haar zou hebben. Totdat zij begon met online daten. Sindsdien is Saunders niet haastig op zoek naar een nieuwe liefde, maar deelt zij het bed enkel nog met getrouwde mannen. En daar voelt zij zich zeker niet schuldig over.

Avontuur zonder verplichting

Ze geeft de mannen weer een avontuurlijk seksleven, dat zij missen in hun eigen slaapkamer. Janet Saunders kan de wilde dromen van deze mannen waarmaken, zonder dat het een affaire wordt. Dus het huwelijk van de mannen wordt verder niet aangetast.

Gezin behouden

"Een politieagent die bij mij langskwam, wilde graag ontvoerd worden. Uiteindelijk werden zijn fantasieën veel te wild en moest ik ermee stoppen. Als dit soort mannen niet langs mij zouden komen, dan zouden zij hun heil moeten zoeken bij prostituees, of misschien een affaire moeten hebben. Want thuis zit hun vrouw niet te wachten op zulke spelletjes. Nu hoeft dat niet. Ik wil niet 'die andere vrouw' zijn, ik vraag niets van die mannen. Zij kunnen gewoon bij hun eigen gezin blijven."

 

Is dit een goede manier om je relatie te redden?