Nieuws
457745
Nieuws

Physalis met chocolade

GEEN - Met exotisch fruit tovert u elk gerecht om tot een klein tropisch feestje. Dus zet een lekker muziekje aan en dans de keuken in.

Benodigdheden

(2 à 3 personen)

  • 100g Physalis (Kaapse kruisbes)
  • 50 g witte chocolade
  • 50 g pure chocolade
  • bakpapier

Stappenpenplan

1. Smelt de witte chocolade au bain-marie (in een kom boven een pan met zachtjes kokend water).

2. Rasp of hak de pure chocolade fijn.

3. Vouw de papierenblaadjes van de physalis omhoog. 

4. Dompel de bessen door de witte chocolade en vervolgens door de pure chocolade.

5. Laat ze op een stuk bakpapier in de koelkast uitharden.

 

BEREIDING 20 minuten + paar uur uitharden in de koelkast

 

 

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop