Physalis met chocolade
GEEN - Met exotisch fruit tovert u elk gerecht om tot een klein tropisch feestje. Dus zet een lekker muziekje aan en dans de keuken in.
Benodigdheden
(2 à 3 personen)
- 100g Physalis (Kaapse kruisbes)
- 50 g witte chocolade
- 50 g pure chocolade
- bakpapier
Stappenpenplan
1. Smelt de witte chocolade au bain-marie (in een kom boven een pan met zachtjes kokend water).
2. Rasp of hak de pure chocolade fijn.
3. Vouw de papierenblaadjes van de physalis omhoog.
4. Dompel de bessen door de witte chocolade en vervolgens door de pure chocolade.
5. Laat ze op een stuk bakpapier in de koelkast uitharden.
BEREIDING 20 minuten + paar uur uitharden in de koelkast
Lunch Update
Dagelijks tijdens de lunch een update van het belangrijkste nieuws.
Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.
Lees hier ons privacybeleid.
Voordeelverpakking Oral-B opzetborstels
Voordeelverpakking Ariel Pods
Lee Herenbroeken
Shine Droogtoren