Nieuws
457764
Nieuws

De laatste week van de VROUW-zes-weken-fit-challenge

Jouw beweegweek

IN BEWEGING - Dit is alweer de laatste week van onze allereerste VROUW-challenge. Deze week plan je jouw beweegweek. Binnenkort kun je je weer inschrijven voor een nieuwe challenge. Houd daarom VROUW.nl in de gaten. We hopen dat je lekker mee hebt kunnen doen en dat je je een stuk fitter voelt dan voor deze 6 weken.

Beweegweek

Deze week de opdracht: stel jouw ideale beweegweek samen! Doe eerst de test: heb ik een goed beweegschema?

Bekijk het filmpje hierboven voor een korte samenvatting en uitleg van de weekopdracht.

Wat is de ideale beweegweek?

“Alle essentiële vormen van beweging die je elke dag én week uitvoert”.

Het zijn alle elementen die wij de afgelopen zes weken behandeld hebben, en die passen binnen een gezonde leefstijl.

Aan de hand van de volgende vier elementen stel jij jouw ideale beweegweek samen. Download het schema en ga aan de slag!

Uitleg van de elementen

  • Matige beweging:Elke dag minimaal 30 minuten matig intensief bewegen.
  • Cardio:Minimaal één keer per week een intensieve cardiotraining van 30 tot 60 minuten. Bijvoorbeeld, Bodyattack, spinning, danslessen, bootcamp of hardlopen.
  • Kracht:Minimaal één keer per week 30 tot 60 minuten krachttraining. Denk aan Bodypump, fitness, maar ook Bodybalance, yoga en pilates vallen hieronder.
  • Fysieke ontspanning: Elke dag minstens 10 minuten. Je ontspant terwijl jij je inspant, daar gaat het om. Beetje fietsen, wandelen of yoga. Het gaat niet om de intensiteit, maar om de lol en om even te relaxen.

Heel veel succes in deze laatste week!

Kijk je nu al uit naar de volgende VROUW fit challenge, laat hier dan je mailadres achter, dan houden we je op de hoogte van alle challenge-ontwikkelingen en ben je de eerste die weet dat er een nieuwe challenge gaat beginnen!

 

---VROUW-challenge week 1 vind je hierVROUW-challenge week 2 vind je hier

VROUW-challenge week 3 vind je hier

VROUW-challenge week 4 vind je hier

VROUW-challenge week 5 vind je hier

---

Doe mee en win!

Maak een foto van jouw training (een selfie bijvoorbeeld), stuur 'm op naar [email protected] o.v.v. 'Fitselfie' en maak kans op het boek Fitnessbijbel voor vrouwen en een gratis personal trainingssessie (met je vriendinnen) van Marije aan huis!

 

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");