Nieuws
458078
Nieuws

Poll

Oorbelletjes voor de baby

Onlangs vierde North West, de dochter van Kanye West en Kim Kardashian, haar eerste verjaardag en ze kreeg wel een heel bijzonder cadeau.

De eenjarige kreeg namelijk gaatjes in haar oren, zodat ze schattige diamanten (!) oorbelletjes kan dragen. Op Twitter brak meteen de discussie los dat ze volgens vele twitteraars veel te jong is om gaatjes in haar oren te laten prikken. ’Gaatjes in de oren van een baby is afschuwelijk en wreed’ en ’Dit is wreed en smakeloos’ waren een van de vele tweets over de nieuwe oorbellen van de baby.

Verstikking

Baby's met gaatjes in de oren zorgt altijd voor veel discussie. Zo kwam topmodel Gisele Bundchen ook al in opspraak toen zij bij haar dochter gaatjes liet prikken. Deskundigen raden aan om pas aan oorbellen te beginnen als kinderen zelf voor hun gaatjes en oorbellen kunnen zorgen. Bij te jonge kinderen bestaat er ook nog het gevaar dat ze de kleine onderdelen in hun mond doen en stikken.

Wenkbrauwen harsen

Het is trouwens niet de eerste keer dat baby North West in opspraak is gekomen vanwege haar uiterlijk. Zo werd er afgelopen december beweerd dat Kim de wenkbrauwen van de baby had geëpileerd. Natuurlijk ontkende Kim dat in alle toonaarden.