Nieuws
458107
Nieuws

Praat mee

Vriendinnen worden met zijn minnares

Zou jij het kunnen: vriendinnen worden met zijn minnares? We schatten dat het merendeel van de bedrogen echtgenotes er niet aan moet denken, maar het is mogelijk. Zo is de Britse Mary nu dikke vriendinnen met de Duitse Gilda, de voormalige minnares van haar man, Gary. Sterker nog: met z’n drietjes vormen ze een hechte vriendenclub die samen op vakantie gaat.

Als we erachter zouden komen dat onze partner vreemd zou gaan dan zou 67 procent van de VROUW-lezeressen de relatie verbreken, aldus een poll van vorig jaar op onze site. Geen haar op ons hoofd die er aan zou er denken om aan te pappen met de minnares van haar man. Bij de Britse Mary Harper werkte dat anders.

Affaire

Na twintig jaar huwelijk kwam ze erachter dat haar man vreemdging met de jongere Duitse Gilda. Hij was destijds werkzaam in Duitsland toen hij een affaire kreeg met Gilda. Toch heeft de buitenechtelijke relatie geen rampzalige gevolgen gehad voor het huwelijk van de Harpers. Toegegeven: het duurde een aantal jaar voordat Mary haar man weer vertrouwde, maar nu is de relatie tussen de twee hechter dan ooit. Bovendien heeft de affaire haar een hechte vriendschap opgeleverd met…Gilda.

 

-- Lees ook dit dagboek over ontrouw --

 

 

Klik

Mary laat in een interview met de Daily Mail weten dat ze haar man niet kwijt wilde. Daarom stelde ze haar man ook niet voor de keuze:  ga je met haar of mij verder? Want dan zou ze het risico lopen dat hij voor de Duitse zou kiezen. Wel wilde ze Gilda ontmoeten en zo geschiedde. Het bleek dat de twee vrouwen een klik hadden.

Op de eerste dag dat ze oog in oog met elkaar stonden, bleek dat ze het heel goed met elkaar konden vinden. Zo goed dat ze die avond besloten samen naar een theatervoorstelling te gaan. Ondertussen zat Gary zich druk te maken wat er zich precies tussen die twee afspeelde. Nu Gilda wist dat Gary een ontzettend lieve echtgenote had, en Gary de impact van zijn affaire begreep, bloedde de relatie tussen hen dood. Nu is er tussen de drie een hechte platonische vriendschap ontstaan. En zijn ze zelfs samen op vakantie gegaan.

Kunnen jullie het je voorstellen dat je dikke vriendinnen wordt met de minnares van je man? Praat mee!