Nieuws
458134
Nieuws

'Dit doet verschrikkelijk pijn!'

Lindsey tweet live over haar bevalling

Lindsey Thomas vond het een mooie manier om zichzelf af te leiden van de pijn en om haar naasten op de hoogte te houden... Via Twitter liet ze zo’n 1.200 volgers weten hoe de bevalling van haar tweede kindje verliep.

De Britse hield via de hashtag ’Lindseygivesbirth’ haar familie en vrienden op de hoogte van de details van de geboorte van haar dochter Fern. Vanaf het moment dat de weeën begonnen, totdat ze haar pasgeboren dochter borstvoeding gaf.

 

Afleiding

"Toen het eenmaal zo ver was, dacht ik ’Wat kan ik al die uren doen voordat het echte werk begint?' Ik wilde zo veel mogelijk vastleggen als ik kon, zelfs tijdens de weeën”, vertelde ze aan de Daily Mail. ”Het was ook een manier om mijn aandacht af te leiden van de pijn en om mijn vrienden op de hoogte te houden. Tevens was het een soort sociaal experiment om te kijken wat de reacties zouden zijn." De reacties waren trouwen heel positief en varieerden van ’ontroerend’ tot ’briljant’.

Wat vind jij: is Twitter dé manier om iedereen op de hoogte te houden van gebeurtenissen als een bevalling? Of vind je het een beetje te ver gaan? Praat mee.