Nieuws
459385
Nieuws

6 bespaartips

Voor een prikkie naar de kapper!

Met de feestdagen in aantocht snellen veel vrouwen naar de kapper voor een knipbeurt. Is jouw coupe ook aan opknapbeurt toe maar heb je geen zin om veel geld neer te tellen? Bekijk dan onderstaande bespaartips!

1. Kapper in opleiding

Wil je van je dode punten af of kunnen je lokken wel een kleurtje gebruiken? Laat je dan onder handen nemen door een kapper in opleiding. Bij de kapperschool staan ze vaak te springen om kandidaten. De kappers in spé knippen, kleuren en wassen jouw haar voor een prikkie. Zo help je ze uit de brand en ben jij goedkoop klaar!

2. Wassen en föhnen

Veel kapsalons rekenen extra voor het wassen en föhnen van je haar. Laat de kapper daarom alleen het knipwerk doen en neem het wassen en föhnen voor eigen rekening. Zo bespaar je heel eenvoudig enkele euro’s per knipbeurt.

3. Groepskorting

Kan de hele familie wel een knipbeurt gebruiken? Ga dan met je kroost naar de kapsalon. Als je meerdere personen laat knippen, kun je in veel gevallen korting regelen.

---Met je kids naar de kapper? Bekijk hier kappertips voor je kleintje!---

4. Thuiskapster

Ga op zoek naar een thuiskapster. Deze knippen aan huis en vragen vaak niet veel voor een knipbeurt. Ook een kapper die net zijn salon heeft geopend, is een goede optie. Deze hebben vaak nog niet veel klanten en vragen niet de hoofprijs voor een knipbeurt.

5. Doe het zelf

Ben je een beetje handig met de schaar? Dan kun je jouw puntjes ook heel eenvoudig zelf knippen. Ook het verven van het haar is tegenwoordig een eitje. Op de verpakking staat precies hoe je jouw lokken een nieuwe kleur geeft. En als het mislukt kun je altijd nog een bezoek brengen aan de kapper.

---Gekleurde coupe? Bekijk hier tien tips voor gekleurd haar!---

6. Prijzen vergelijken

Ga niet bij de eerste beste kapper in de stoel zitten, maar ga op onderzoek uit. Middenin het centrum moet je waarschijnlijk meer geld neertellen dan aan de rand van de stad. Daarnaast stunten kappers ook vaak met aanbiedingen. Vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste!