Nieuws/Binnenland
459793
Binnenland

Picknick spullen

Het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn en de temperatuur wordt ook steeds beter. De picknick tijd komt er dus weer aan, met deze artikelen ben jij helemaal klaar voor een buiten lunch, borrel of romantisch etentje bij zonsondergang.

Picknick mand Zonder een mand kan je natuurlijk niet picknicken, in deze rieten mand kan je al je lekkere broodjes kwijt en er zitten ook nog eens riempjes aan de binnenkant waar je je borden en bekers aan vast kan maken. (www.supremerelatiegeschenken.nl €23,37)

  Kleine barbecue in vorm van emmer Als je jouw picknick moment iets specialer wilt maken, kan je deze kleine barbecue gemakkelijk meenemen en aansteken met wat kolen. Hartstikke gezellig maak je zo je eige broodjes warm vlees. ( www.vd.nl €14,95)  Bekers Leuke vrolijke acryl bekers van de Hema, te koop in de kleuren groen, roze, wit en zwart. Deze gaan echt niet stuk, of je moet wel heel erg je best doen, hierdoor zijn ze erg handig voor het drinken van de kinderen. ( www.hema.nl €1,50)

  Kan met wijnglazen Een plastic roze kan voor bijvoorbeeld een lekker wijntje of een vers sapje dat je dan kan drinken uit de leuke wijnglazen. Zo wordt het allemaal net even specialer. De kan, bekers en wijnglazen zijn allen apart te bestellen. ( www.kzuid.nl kan €24,95, waterglas €4,75, wijnglas €6,25)

  Picknick kleed Je wilt natuurlijk niet met je lichte broek op het gras gaan zitten, daarom dit leuk blauw gestreepte picknick kleed. De onderkant is van plastic zodat het ook nog eens waterdicht is. Bovendien is het ook makkelijk op te vouwen en mee te nemen. ( www.hetleveniseenpicknick.nl €15,00)

  Fleece deken Voor als je het toch een beetje koud krijgt wanneer je lekker zit te eten heb je dit fleece kleed. Dat kan je gewoon lekker over je heen leggen en weer verder genieten. En met het streepjes dessin past deze nog goed bij het kleed ook. ( www.vanslobbe.nl €6,47)   Koeltas Het is warm weer, je zit te eten en je hebt dorst, dan wil je toch graag een koud drankje. In deze handige koeltas kan je al je drankjes bewaren en dan zijn ze lekker koel wanneer je zit te picknicken. ( www.bellatio.nl €17,95)