Nieuws
460485
Nieuws

Weblog van de week

F-F-F- Fashion

GEEN - De aankomende feestdagen zijn voor mij met name goed om bij te komen van de drukke tijd op mijn werk,  want daar is het knallen geblazen in de maand december.  De start van de uitverkoop, de levering van de nieuwe collecties en daarbij de planning van de inkoop voor het nieuwe seizoen.

Naam: Tamara van Kampen

Leeftijd: 39 jaar

Beroep: general manager Azzurro Fashion Group Amsterdam

Relatie: al 17 jaar samenwonend zonder kinderen

Favoriete website: www.thecoveteur.com

Typisch vrouwelijke eigenschap: intuïtie

Wat moet een vrouw echt ooit in haar leven doen: reizen, zo ver en veel mogelijk.

-------------------------------------------------------Afgelopen zondag zijn onze winkels gestart met de uitverkoop van de wintercollectie. De winter moet nog beginnen, maar in ons segment is het al tijd om ruimte te gaan maken voor de zomerjurkjes en bikini’s. Het is haast niet te geloven, maar de eerste leveringen voor het voorjaar komen nu al binnen. Nu alleen het voorjaar zelf nog. Ik ben geen wintermens, dus winkels vol zomerkleding zijn, wat mij betreft een stap in de goede richting.

Gek genoeg zit mijn hoofd voor een deel al in het winterseizoen van 2014 (ja, die van eind 2014...). De afspraken voor de inkoop moeten ook gepland worden. Omdat we met een klein team werken en er dames, heren en kindercollecties ingekocht moeten worden, is het een behoorlijk gepuzzel om alles geregeld te krijgen.

Helaas laat het schema het niet toe om de shows in Parijs en Milaan te bezoeken en laten de trends voor winter 2014 zich nog raden. Maar wat het ook gaat worden, ik kijk er nu al naar uit!

Tamara van Kampen (39)

is modeontwerper en manager van Azzurro Fashion. Ze is een echte modefanaat en ontwikkelde samen met Candy een kledinglijn voor Mexx.