Nieuws
460539
Nieuws

Tips voor je puber

Wijs advies van ... Miley Cyrus?

Als je puber niet naar je goedbedoelde adviezen wil luisteren, dan is het misschien een idee om dit artikel door te sturen naar je kind. Hopelijk neemt je zoon of dochter deze tips van Miley Cyrus wel aan...

We horen je het al denken: "Wat kan Miley Cyrus nou voor goede adviezen hebben voor mijn opstandige puber?" De zangeres staat regelmatig negatief in het nieuws vanwege haar provocerende optredens en opvallende uiterlijk, maar toch zegt ze soms hele zinnige dingen! Van deze vijf adviezen van Miley kan je puber nog heel wat leren!

  1. ”Moeilijk tijden maken je sterker: je gaat ermee om. Je overleeft het en je wordt volwassen en bouwt een carrière op. Je herinnert je de zware tijden en dit maakt je menselijk.”
  2. ”Schoonheid is de vijand. We zouden er alles aan willen doen om ons hele leven mooi te blijven. Maar dat is onbegonnen werk. Er is geen definitie voor schoonheid. De enige manier om mooi te blijven is door je van binnen mooi te voelen."
  3. Behandel mensen met respect, dat is de manier waarop je door anderen wordt herinnerd. Het allerbelangrijkste is een echt goed persoon te zijn, en in mijn geval gaat dat niet om wat ik op het podium doe, maar het gaat er om hoe ik de mensen behandel als ik juist niet op dat podium sta."
  4. ”Het is ok om fouten te maken, je wordt er alleen maar wijzer van. Ook de moeilijke tijden horen bij je leven. Als je ermee om kunt gaan en je ze ook weer achter je kunt laten, word je er alleen maar wijzer van."
  5. ”Het is makkelijker om jezelf te zijn dan je anders voor te doen. Ik ben gewoon mezelf. Ik denk dat het juist moeilijk is om je anders voor te doen. Gewoon jezelf zijn is het makkelijkst."

Bron: Huffington Post

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop