Nieuws
461966
Nieuws

Beyoncé in jurk van Olcay ‘Supertrash’ Gulsen

De Amerikaanse Super Bowl heeft onverwacht een Nederlands tintje gekregen. Tijdens de persconferentie van het grote sportevenement waar miljoenen mensen naar kijken, droeg Beyoncé een wit jurkje met een diep uitgesneden rug van de Nederlandse Olcay Gulsen, eigenaresse van het merk Supertrash.

Beyoncé

De powervrouw wist niet wat ze zag toen ze beelden van de Super Bowl persconferentie zag en Beyoncé spotte in een jurk van haar hand. ,,Ik wist dat haar stylist tien jurken heeft geleend in onze New Yorkse showroom die wordt bestuurd door mijn zusje, maar dat Beyoncé tijdens dit belangrijke evenement mijn merk  zou dragen had ik niet gedacht. Zo’n persconferentie is serieus. Dit jurkje is heel sexy en misschien beter geschikt voor een knallend feestje.”

Een zussending

De jurk die Beyoncé draagt, komt niet uit de reguliere Supertrash collectie maar uit de exclusievere Olcay Gulsen lijn. ,,Het is een heel kleine collectie die ik samen met mijn zusje laat produceren in Amerika. Het is een zussending, we werken heel leuk samen en begonnen naast Supertrash een beetje te experimenteren. We waren niet van plan er echt iets serieus mee te doen maar inmiddels wordt de kleding alleen verkocht via de Amerikaanse website shopbop.com, de schoenen liggen eerdaags bij de winkels van Paul Warmer. 

Eva Longoria

Of Beyoncé zondag, wanneer zij tijdens de halftime zal optreden ook kleding van Gulsen draagt, weet de Waalwijkse niet. ,,Ik verwacht niet dat ze twee keer achter elkaar iets van één merk draagt.” Gulsen die onlangs in de Hollandsche Manege in Amsterdam haar show gaf vervolgt: ,,Desperate Housewives actrice Eva Longoria droeg recent een jurk van mij en dat vond ik echt te gek, maar Beyoncé is echt iemand die ik altijd heel graag wilde kleden. Het is een stoere vrouw met zoveel talenten die ondanks haar roem met beide benen op de grond blijft.”

Edgar Davids

Het afgelopen jaar ging het Olcay voor de wind. Privé strandde haar relatie met oud-international Edgar Davids, maar zakelijk draaide ze overuren. Prinses Maxima droeg haar kleding, ze opende Supertrash winkels in Londen en New York, voegde er een geurenlijn, lingerie en schoenen aan toe. ,,Het gaat extreem goed”, beaamt de brunette. ,,Vanaf de buitenkant lijkt het of het niet opkan, maar intern maken we geregeld fouten.”