Nieuws
462014
Nieuws

Nieuw op VROUW.nl:  Ik zoek jou

GEEN - Elke dag reis je met de trein naar Baarn... net als hij. Wat een aantrekkelijke man! Dan is hij in geen velden of wegen meer te bekennen. Verdorie, had je hem nu maar aangesproken! Of: hoe zou het met dat ene schoolvriendinnetje zijn, met wie je op school zo veel kattenkwaad uitgehaalde? Jij verhuisde, het contact verwaterde. Wat zou het leuk zijn om elkaar weer eens te zien.

De nieuwe rubriek ’Ik zoek jou’ op VROUW.nl biedt jou de helpende hand. Elke week plaatsen we een nieuwe oproep en samen met onze lezeressen gaan we op zoek naar degene die jij zo graag weer terug wilt zien.

Anita Weij zoekt Ad Heuts

Deze week gaan we Anita Weij helpen. Zij ontmoette in 1973 tijdens carnaval Ad Heuts. Anita schreef:

"Carnaval 1973, ik was 13 en hij 17, ik was opslag verliefd. Het was zo’n mooie jongen: dikke, donkerblonde lange haren, prachtige ogen De kleur weet ik niet meer. Ik vond hem zo lief. Hij had een witte Vespa en daar trokken we vaak mee op uit.9 maanden heeft onze relatie geduurd. Toen moest hij met zijn stiefmoeder mee naar Zeist verhuizen. Wat was ik verdrietig.

We hebben nog wel een tijdje geschreven, maar ja, je weet hoe dat gaat op die leeftijd: het verwatert, je leert iemand anders kennen en je gaat door met je leven.

Toch is hij nooit uit mijn gedachten geweest.  Ik heb me vaak afgevraagd wat er van mijn eerste echte liefde is geworden, hoe het met hem gaat, of hij getrouwd is of hij kinderen heeft, of hij ook nog wel eens aan mij denkt.

Hij heet Ad Heuts en woonde toen in Nuth, Limburg, op Molenveld. Zijn beste vriend was zijn buur jongen Twan Giesbers. Het laatste wat ik van hem weet is dat hij ergens in Rosmalen woonde dat zal zo 1975 1976 zijn geweest.

Ik zou heel graag met hem in contact komen om te horen hoe het met hem gaat."

Ken jij Ad Heuts? Laat je reactie hieronder achter. 

Ik zoek jou

Ben jij op zoek naar dat ene schoolvriendinnetje, die aantrekkelijke man die je bij de supermarkt tegenkwam, of die leuke vakantieliefde? Stuur dan een mail naar vrouwoproep@telegraaf.nl.