Nieuws/Opmerkelijk
463408
Opmerkelijk

Hond vindt penis

Niet de Basset uit het verhaal.

Niet de Basset uit het verhaal.

SOMERSET - Een vrouw die haar hond uitliet op het Engelse strand van Somerset, dacht dat haar viervoeter een dode vogel of iets in die geest had gevonden. Het tegendeel bleek waar: de Basset had een een geslachtsdeel inclusief testikels in haar bek.

Niet de Basset uit het verhaal.

Niet de Basset uit het verhaal.

Julie Edwards was dan ook in totale shock toen ze zag wat haar hond Molly nou écht had gevonden. Ze schakelde direct een strandwacht in, die vervolgens weer de politie inlichtte. De vrouw is er in ieder geval van overtuigd dat het gaat om een geslachtsdeel van een mens. Ze zegt tegenover Somerset Live dat ’het zaakje’ nog intact was.

„Ik kon zien dat Molly aan het ravotten was met iets. Normaal zijn dat bijvoorbeeld vogels, maar toen ik goed keek zag ik dat het nu iets heel anders was. Pas later realiseerde ik mij dat pas echt en raakte ik van streek. Als het van een persoon is, heeft diegene ook familie.”

Tot dusverre is het voor de politie nog onduidelijk of het geslachtsdeel en de testikels van een mens zijn of tot een ander zoogdier toebehoren.