Nieuws/Binnenland
465913
Binnenland

FOTO VAN DE DAG

Doorzeilen vanwege zacht weer

Door het zachte weer loopt de bootverhuur bij een zeilschool in Friesland deze winter gewoon door. Traditioneel laat de Friese zeilschool Pean één Valk in het water liggen. Normaal wordt die gebruikt door de zeilinstructeurs. Maar nu wordt de boot verhuurd. Tot nu toe is de ,Winter-Valk in de kerstvakantie al een derde van de tijd verhuurd geweest.

De Telegraaf Vaarkrant plaatst vrijwel iedere dag een leuke watersportfoto op haar site. Het onderwerp kan van alles zijn: gewoon een mooie foto, een ontroerend moment op het water, een bootfoto met een link naar het wereldnieuws of een persoonlijk moment op het voordek.

Uw foto met verhaal

Heeft u leuke foto? Of bent u een prachtig plaatje tegengekomen? Stuur deze dan naar vaarkrant.nl, inclusief een korte begeleidende tekst over het moment dat werd vastgelegd.

Gewone mensen

Zonsondergangen blijven prachtig. Maar graag ontvangen we ook foto´s waarop mensen staan; gewone mensen. Stuur ons uw plaatjes, minsten 150 kb groot, en wellicht verschijnen ze op het bestbekeken watersportportaal van Nederland. Onze email is vaarkrant@telegraaf.nl