Nieuws
466021
Nieuws

Sprookjesachtige jaarwisseling

De kerstboom fonkelt nog in de hoek van de kamer, maar het is toch echt tijd om ons bezig te houden met het laatste feest van het jaar.

Wellicht heeft u al plannen, viert u Oudjaarsavond traditiegetrouw met de hele familie en een pan zelfgebakken oliebollen, heerlijk! Maar voor wie nog zoekt naar een leuke manier om het jaar af te sluiten, is er genoeg te vinden.

Bijvoorbeeld in de Efteling. Van half november tot eind januari is het attractiepark omgetoverd tot een prachtig winterparadijs en op Oudjaarsavond wordt er groots uitgepakt. Om 19:00 gaat het feest van start. Op verschillende podia in het park is live entertainment en kunt u genieten van Pardoes en Pardijn, gospelkwartet ‘De Lichtpuntjes’ of uw handen warmen bij de vreugdevuren van De Sneeuwprinses en de Vuurprins. Gedurende de avond zal ook de Tiësto-Aquanura show te zien zijn, een water- en lichtshow op een dancemix van Tiësto en de bekende Eftelingklassiekers.

Om 23:00 start het Efteling meezingfestijn en hierna kunt u samen met Roodkapje, de wolf en andere Sprookjesbosbewoners aftellen naar het nieuwe jaar. Daarna wordt 2016 ingeluid met vuurwerk en een optreden van de band Baby Blue.

Op deze speciale avond zullen alle attracties, mits het weer het toelaat tot middernacht geopend zijn. Speciale tickets voor het feest en meer informatie vindt u op de website. www.efteling.com/Oudennieuw