Nieuws/Binnenland
466372
Binnenland

Vechtpartij in azc Arnhem, drie arrestaties

ARNHEM - In Arnhem is in het asielzoekerscentrum aan de Groningensingel zaterdagavond een vechtpartij uitgebroken. Vier personen zijn lichtgewond geraakt en moesten naar het ziekenhuis. Drie van hen waren zondagochtend weer in het centrum, een persoon moet mogelijk geopereerd worden aan een gebroken neus. Ook liep hij verwondingen op aan een oog.

De politie heeft drie mannen van 24, 25 en 26 jaar oud gearresteerd. De drie verdachten, één uit Tilburg en twee uit Arnhem, zaten zondagochtend nog vast, aldus een woordvoerder van politie. Ze worden verdacht van mishandeling en/of openlijke geweldpleging. Wat ze in het azc deden, kon de politie nog niet zeggen.

Bij het incident waren in totaal circa vijftien mensen betrokken. Over de nationaliteit van veel betrokkenen is niets bekend en ook over de aanleiding van de vechtpartij, die even na 22.00 uur uitbrak, tast de politie nog in het duister. Er waren zo snel geen tolken voorhanden om meer duidelijkheid te krijgen in de zaak, zei de politiewoordvoerder.

De rust keerde zaterdagavond laat vrij snel weer terug in het azc.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo