Nieuws
466739
Nieuws

De mooiste kerstversieringen op luchthavens

Als er één plek is waar genoeg ruimte is om goed uitpakken met kerstversieringen, dan zijn het wel luchthavens. En dit is dan ook wat veel luchthavens doen! Vlieg je in de periode rond kerst via deze vliegvelden, zorg er dan voor dat je wat eerder aanwezig bent om al het moois te bekijken!

Changi Airport in Singapore

Als er één luchthaven is die elk jaar uitpakt met kerstversieringen, dan is het wel Changi Airport in Singapore. Wel in geheel eigen stijl. In 2013 werd niet het huis van de Kerstman nagebouwd op de luchthaven, maar het ananas-huis van tekenfilmfiguur Spongebob. In 2014 stond de kerstversiering op de luchthaven geheel in het teken van Minnie en Micky Mouse, maar dit jaar is Changi Airport dé plek voor Star Wars fans. Tot 5 januari 2016 kan iedereen in Terminal 3 genieten van de wereld van de science fiction film.

 

Hong Kong International Airport

Dit jaar heeft Hong Kong International Airport het thema ‘Kerst in de lucht’. Niemand minder dan Swarovski heeft de eer om de aankomsthal, Terminal 1 en centrale vertrekhal aankleden. Dit heeft geresulteerd in luchtballonnen en cadeauverpakkingen in blauwe Swarovski diamanten. Je waant jezelf in een sprankelende droomwereld.

 

Munich Airport

Al voor de 17 keer op rij is er op Munich Airport een complete kerstmarkt opgebouwd. Er zijn ruim 50 kraampjes met heerlijke lekkernijen en handgemaakte spullen. De kraampjes worden omsingeld door ruim 300 echte kerstbomen met als middelpunt de 15 meter hoge kerstboom. Als je eerder naar de luchthaven gaat, kun je ook nog een rondje schaatsen op de schaatsbaan. De festiviteiten zijn tot 27 december te bewonderen!

 

Narita Airport

Niet alleen in Singapore is Star Wars populair , maar ook in Japan. Narita Airport staat dit jaar met kerst geheel in het teken van Star Wars. Naast dat de kerstboom is versierd met lampjes en mini Stormtroopers, wordt ook de kerstboom bewaakt door echte Stormtroopers! Mocht je met de kerstperiode op Narita Airport zijn, dan is het zeker de moeite waard om de Star Wars boom te gaan bekijken.

Bron: EUclaim