Nieuws
471061
Nieuws

Meer over dokter Leonard Hofstra

’Slanker, gezonder en energieker'

In het nieuwe jaar begint onze Lekker in je vel-challenge. Oftewel: slanker, fitter en gezonder worden met behulp van de SLIM-methode van Dr. Hofstra.

Leonard Hofstra, cardioloog en directeur van Cardiologiecentrum Utrecht, ontwikkelde de Succesvolle Lifestyle Interventie Methode (SLIM).

"Lang heb ik gedacht dat een groot deel van de hart- en vaatziekten werd veroorzaakt door genetische aanleg. Tot in 2004 uit wetenschappelijk onderzoek bleek dat deze ziektes juist vaak verband houden met een ongezonde levensstijl. Mijn doel is altijd geweest om mensen te helpen en levens te redden, en ineens realiseerde ik mij dat ik de oplossing ergens anders moest gaan zoeken. Dit besef was de basis voor mijn Succesvolle Lifestyle Interventie Methode (SLIM). Niet de zoveelste afvalmethode, maar een gezonde lifestyle gericht op voeding, voldoende rust, minder stress en genoeg beweging. Wist je bijvoorbeeld dat kou heel goed voor je is? En hoe luisteren naar Mozart of loungemuziek kan helpen om kilo’s kwijt te raken? SLIM is er voor iedereen. Want wie wil zich nu niet gezonder en energieker voelen?

Je kunt dokter Leonard Hofstra ook volgen via zijn eigen Facebook-pagina.

Heb je ook zin om mee te doen?

>> Meld je nu gratis aan voor de Lekker in je vel-challenge.