Nieuws
471570
Nieuws

Modenieuws

Fries model Sanne favoriet van Ralph Lauren

Model Sanne Vloet timmert lekker aan de weg. In november debuteerde ze op de catwalk van Victoria’s Secret (de show wordt bij ons uitgezonden op 12 december). Tijdens het modeseizoen liep ze de shows van Dries van Noten, Dolce & Gabbana en Balmain en opende én sloot ze de show van Ralph Lauren in New York. Niet slecht voor een 20-jarige die nipt twee jaar bezig is en aanvankelijk een carrière in de acrobatiek ambieerde.

Nu siert de Friezin ook nog eens het nieuwe lookbook van Ralph Lauren waar de silhouetten voor volgend jaar herfst worden gepresenteerd. Elk seizoen sturen modemerken lookbooks met de komende silhouetten. Voor moderedacteuren en stylisten die verder vooruitwerken dan kranten-en internetredacties een must, omdat zij aan de hand van de boekjes modeseries een beeld krijgen van wat het modehuis in petto heeft.

Op zich niet zo wonderlijk dat Sanne, die ook te zien is in de huidige reclamecampagne van het Amerikaanse modehuis, is uitverkoren. Een blik op haar boomlange benen, sierlijke bewegingen en vriendelijke gezicht en je bent verkocht.