Nieuws/Vrouw

Horoscopen

Glanzend papier, glanzende oogjes: hét cadeau voor jouw kind

Pakjesavond is net geweest, Kerst komt er in rap tempo aan. Nog geen idee wat je je zoon of dochter nu weer cadeau moet doen? Lees deze horoscoop!

Ram

Avontuur, dat past bij de ram. Dus is je dochter of zoon een Ram? Kies dan iets waar ze buiten mee kunnen spelen. Een nieuwe step, een springtouw of een voetbal. Zolang ze samen met anderen buiten kunnen spelen zijn ze heel blij.

Stier

Eigenlijk is je zoon of dochter al blij met een chocoladeletter, maar dat is wel erg bescheiden. Geef bakspullen, zodat ze zelf in de keuken hun eigen koekjes en taart kunnen bakken. Met een beetje hulp natuurlijk.

Tweelingen

Als je zoon of dochter Tweelingen is, dan is de kans groot dat hij of zij creatief is. Een mooi schetsboek, nieuwe potloden, stiften of verfkwasten zijn daarom de ideale cadeaus voor jouw kind.

Kreeft

Net als de Tweelingen zijn Kreeften creatief. Zelf een verhaal verzinnen, vinden ze helemaal fantastisch. Een goed cadeau? Een kostuum, zodat ze hun eigen toneelstuk kunnen opvoeren. Of een mooi schetsboek om hun ideeën in te tekenen.

Leeuw

Leeuwen houden van muziek! Ze dromen ervan om een piano of gitaar cadeau te krijgen, maar zijn ook blij met een kleiner instrument. Ook cd’s of muzikale spellen doen het goed.

Maagd

Als je een dochter hebt met het sterrenbeeld Maagd, is ze vast helemaal weg van mode. Met een nieuwe tas, oorbellen, make-up of armbanden maak je haar echt blij. Als je zoon maagd is, vindt ook hij cadeaus uit een hippe kledingwinkel heel leuk. Maar een lekkere douche- of haargel doet het ook prima.

Weegschaal

Spelen met poppen, knuffels of barbies doet je dochtertje graag. Die krijgt ze dan ook graag cadeau. Jongens krijgen graag Lego of ander stoer speelgoed cadeau (of barbies, dat kan natuurlijk ook!).

Schorpioen

Schorpioenen houden van hun familie. Een bordspel om samen met papa en mama te spelen, vindt je zoon of dochter daarom heel erg leuk. Ook een set badmintonrackets, een bal of een ander spel om met iemand anders te doen valt zeker in de smaak.

Boogschutter

Heeft je zoon of dochter het sterrenbeeld boogschutter? Dan is het vast een boekenwurm. Lezen doen Boogschutters heel graag, omdat ze er veel van leren en ze het soms fijn vinden om alleen te zijn. Logisch dus: een mooi boek als kerstcadeau!

Steenbok

Lekker actief bezig zijn vinden steenbokken erg fijn. Een step, fiets of miniskelter is daarom een fantastisch cadeau. Maar ook met een paar nieuwe skeelers of een basketbal vermaken ze zich zeker.

Waterman

Watermannen willen graag een heel mooi cadeau, het liefst iets origineels. Dat geweldige poppenhuis waar ze al maanden van dromen, bijvoorbeeld. Als het op het lijstje staat, verwachten ze stiekem ook dat ze het krijgen. Let dus goed op wat hij of zij wil, daar kun je je voordeel mee doen!

Vissen

Schilderen, tekenen of kleien: zolang het creatief is, houd je zoon of dochter ervan. Net als Tweelingen zijn Vissen enorm blij met een set nieuwe pennen, verfkwasten of stiften.

En dit cadeau past het beste bij het sterrenbeeld van je partner!

Lees meer over