Nieuws
471621
Nieuws

RTL Autovisie: vrijdag 22.00 uur RTL 7

Mike Hezemans: ‘Ben rijbewijs maar één keer kwijtgeraakt met 222 km/u’

Hilversum - PREVIEW RTL AUTOVISIE - De Nederlandse autocoureur Mike Hezemans is niet alleen op het circuit een snelle jongen, zo vertelt hij vanavond in een kersverse aflevering van RTL Autovisie op RTL7.

Naast Mike Hezemans hebben Rob Kamphues en Werner Budding ook DJ Mental Theo aan tafel. Theo Nabuurs blijkt namelijk niet alleen over een grote passie voor muziek te beschikken. Werner bezoekt vanavond verder met racelegende Gijs van Lennep het oude Targa Florio stratencircuit waar van Lennep vele jaren na dato nog steeds als een ware held ontvangen wordt.

Rob en Werner maakte onlangs in RTL Autovisie de deal om met een budget van 12.500 euro voor elkaar een automobiele jongensdroom te shoppen. Auto’s waarvan nieuw het water ze uit de mond liep en die nu eindelijk betaalbaar zijn. Ze laten ze vanavond zien. Ook Maarten van Rossem komt langs in een Fiat Multipla.

Dit alles en meer vrijdagavond om 22.00 uur op RTL 7. Niet in de gelegenheid te kijken vanavond? Kijk dan aanstaande zondag om 18.00 uur de herhaling op RTL 7.