Nieuws
471628
Nieuws

Adele kaarten Ziggo Dome voor 1500 euro

De kaarten voor de in 30 minuten tijd uitverkochte eerste shows van Adele in de Ziggo Dome worden voor ongekende bedragen op het internet aangeboden.

De toegangsbewijzen voor de eerste shows van Adele op 1 en 3 juni waren vrijdagochtend in een mum van tijd uitverkocht. Volgens organisator Mojo waren de tickets binnen een halfuur weg. Fans die wel een kaartje wisten te bemachtigen, bieden de tickets inmiddels voor woekerprijzen aan op internet.

 

Walgelijk

Op websites als bijvoorbeeld Seatwave.nl staan kaarten zelfs al te koop voor een bedrag van 1495 euro. De goedkoopste kaarten die je kunt vinden, worden aangeboden voor zo'n 199 euro per stuk. Ook op Marktplaats staan er tickets te koop voor 1500 euro. De meesten vragen ongeveer 300 euro voor hun staanplaatsen. De originele minimum prijs van de toegangsbewijzen voor de concerten in de Ziggo Dome bedraagt 59 euro.

Op social media wordt massaal gereageerd op de hoge bedragen die profiteurs proberen te vangen met de doorverkoop van de kaartjes. "Wanneer pakt men deze walgelijke en achterbakse kaartenhandel eens aan?", vraagt iemand op Twitter zich af. Een ander spreekt van schande. "Wat een schande,andere ticketbureaus bieden al kaarten aan voor woekerprijzen, wat een slechte zaak"

Extra shows

Fans kwamen vanwege de grote belangstelling vrijdagochtend eerst in een wachtrij op de kaartverkoopsite Ticketmaster. Na een half uur waren de kaarten voor de twee shows al uitverkocht.

De Britse zangeres geeft daarom twee extra concerten op zaterdag 4 juni en maandag 6 juni in de Ziggo Dome. De voorverkoop voor deze extra concerten begint maandag 7 december om 10.00 uur.