Nieuws/Binnenland
471671
Binnenland

Seminar: De kracht van spreiding

Wilt u weten hoe u als particulier mee kunt doen met het verbeterde beursklimaat door zelf een goed gespreide beleggingsportefeuille samen te kunnen stellen?  En hoe ETF's (trackers) u daarbij kunnen helpen? Volg dan maandag 7 december het gratis DFT Online Seminar met Martijn Rozemuller. 

U krijgt tijdens het online seminar uitleg van Rozemuller wat de kracht is van spreiding over de verschillende beleggingscategorieën.  Ook komt aan de orde hoe de combinatie van goede spreiding en het zo laag mogelijk houden van kosten dé sleutel is tot succes.

Daarnaast geeft Rozemuller aan hoe u zelf een goed gespreide beleggingsportefeuille samen kunt stellen, tegen zo laag mogelijke kosten. Verder zet hij uiteen welke risico's u kunt lopen met ETF's, ook wel indextrackers genoemd is een beursgenoteerd fonds dat een index volgt en dezelfde flexibiliteit heeft als een aandeel.   Ook voor de beginnende belegger die het samenstellen van de portefeuille liever uit handen geeft wordt een oplossing aangereikt. Think heeft namelijk de Think Total Market ETF’s, dé alles-in-1-oplossing. Deze ETF’s beleggen in zowel aandelen, obligaties als vastgoed, en bieden daarmee een enorme spreiding. De precieze verdeling tussen aandelen, obligaties en vastgoed bepaalt het risicoprofiel. U hoeft zelf dus alleen maar te bepalen of u offensief, neutraal of defensief wilt beleggen.

Het seminar op 7 december is zowel te volgen via pc als tablet. Ook kunt u LIVE vragen stellen over de werking van ETF's.

We hopen u te zien op het gratis seminar dat duurt van 20.00 tot 21.00. Klik hier om in te schrijven.