Nieuws/Columns

Strikt Privé

Door Evert Santegoeds

De Franse droom van WESLEY SNEIJDER en YOLANTHE zou weleens van korte duur kunnen zijn nu onze landgenoot na enkele weken al in ongenade is gevallen bij zijn club OGC Nice. Inburgeren en je de Franse slag eigen maken kan ook worden overdreven! Het lijkt sowieso geen goed jaar te zijn voor het glamourkoppel dat met nogal wat tegenslagen wordt geconfronteerd. Collega LEO VAN ROOIJEN zet ze op een rijtje en kleurt het leven van de twee iets minder roze.

HUMBERTO TAN plukt nog steeds de wrange vruchten van zijn affaire met DIONNE STAX. Niet alleen thuis betaalde hij daarvoor een prijs, de kijker schopte hem deze week zelfs uit de belangrijke Kijkcijfertop 25 en vrouwen schuiven niet meer bij hem aan!

SONJA BAKKER was deze zomer in het nieuws op een manier die maar weinig mensen zagen aankomen: zij brak met haar man JAN REUS. De reden voor de breuk werd nooit duidelijk, maar deze week onthult zij die aan sterreporter EDWIN BREDIUS.

Opzienbarend is het interview dat BARBARA PLUGGE had met RITA VERDONK. Ooit was zij de vrouw die voor een aardverschuiving zou gaan zorgen op het Binnenhof. Zoveel jaar later maakt zij de balans op, en wordt duidelijk dat zij voor haar politieke ambities een hoge prijs betaalt.

Showbizz-expert