Nieuws/Nieuws

Horoscopen

Dit cadeau past het beste bij zijn sterrenbeeld

De feestdagen komen er weer aan, en je hebt geen idee wat voor cadeau je aan je partner moet geven. Herkenbaar? Door deze horoscoop kun je in ieder geval al vast wel inspiratie opdoen. Dit cadeau past namelijk het beste bij zijn sterrenbeeld.

Ram

Veel rammen zijn ambitieus en willen altijd meer. Een mooi boek cadeau doen van een succesvolle ondernemer is daarom ook ideaal. Daar halen rammen zeker inspiratie uit. Maar met kleine bureauaccessoires als cadeau zit je ook goed.

Stier

Heeft je partner het sterrenbeeld stier? Grote kans dat hij van veel gezelligheid en lekker eten houdt. Een goede fles wijn of dingen voor in de keuken zijn dan goede cadeaus om hem te geven

Tweelingen

Geef de tweelingen maar een boek cadeau, want daar kan hij uren zoet mee zijn. Tweelingen zijn namelijk graag een beetje in hun eigen wereld verzonken. Een boek of een blanco canvas om op te schilderen zijn daarom perfecte cadeaus.

Kreeft

Kreeften zijn ontzettend lief en kunnen alles opgeven voor hun gezin. Ze zeggen vaak dat ze geen cadeau hoeven omdat ze alles al hebben. Toch vinden ze het leuk om in het zonnetje gezet te worden door een dvd, dagje uit met familie of notitieboek cadeau te krijgen.

Leeuw

Hoewel Leeuwen graag thuiszitten om een goede film te kijken of lekker te gamen, houden ze er ook van om uitstapjes te maken. Als jouw partner een leeuw is doe hem dan bijvoorbeeld een kaartje voor een concert of voorstelling cadeau.  Al valt een dvd of nieuwe game vast ook wel in de smaak.

Maagd

Maagden willen herinneringen koesteren. Als ze een nieuwe (polaroid)camera cadeau krijgen zullen ze dan ook erg blij zijn. Ook fotoalbums of mooie pennen zijn aanraders om te geven.

Weegschaal

Een weegschaal als partner? Dan wil hij vast een origineel cadeau, want genoegen met minder neemt de weegschaal meestal niet. Een paar tips: de nieuwste aftershave, designproducten zoals een vaas of lamp voor in huis of bijzondere CD.

Schorpioen

Een beetje ijdel, dat is de schorpioen wel. Doe een lekkere bodybutter, douchegel, aftershave, facewash of parfum cadeau, dan weet je zeker dat je goed zit.

Boogschutter

Het liefst zou de boogschutter een vliegticket cadeau krijgen, maar omdat dat een groot cadeau is neemt hij ook genoegen met andere dingen. Denk aan een reisgids zodat hij inspiratie kan opdoen voor de komende vakantie, een koffiemok om mee te nemen of een nieuwe koffer.

Steenbok

De steenbok is lekker makkelijk met cadeaus: hij wil iets praktisch. Een goed paar sokken, een nieuwe pyjama, een nieuwe handdoek – de steenbok is eigenlijk overal blij mee.

Waterman

Watermannen willen altijd de nieuwste gadgets hebben. Een mooi polsbandje om je hardloopritme mee te meten, een nieuwe e-reader of een nieuwe muis voor hun laptop – ze willen het allemaal hebben. Maar ze zijn ook blij met iets kleins. En zeker een grappig cadeautje kan het goed doen.

Vissen

Een zachte deken, een nieuw boek of een spiritueel cadeau zoals wierrook of een boek over yoga. Mensen met het sterrenbeeld vissen zijn mysterieus en vaak spiritueel, waardoor ze deze cadeaus zullen waarderen.

Lees meer over