Nieuws
476375
Nieuws

Victoria Koblenko ingestort op set

Victoria Koblenko heeft een heftige tijd achter de rug. Door alle drukte raakte ze oververmoeid en viel flauw op een set.

De 34-jarige actrice vloog de laatste maanden veelvuldig op en neer naar Rusland voor opnames van de serie Blind Date, waarin ze een 'girl next door' speelt. Daar werden haar grenzen voortdurend getest. "In Rusland houdt niemand zich aan schema's of welke planning dan ook. Afspraken of draaidagen kunnen uren uitlopen of plotseling veranderen", zegt Victoria in het AD.

"Bovendien had ik de kleine lettertjes van mijn contract niet goed gelezen." Ze bleek in plaats van een werkdag van tien uur er een van twaalf uur te hebben. "Die regelmatig veertien uur duurde. Ik ben flauwgevallen op de set: te lage bloeddruk en oververmoeid. De ambulance kwam eraan te pas en ik moest rust nemen.''

Victoria, geboren in Oekraïne, heeft het over gehad voor haar rol in de serie die ze in haar moedertaal speelt. Ze wilde investeren in rollen waar zij naar eigen zeggen niet voor in aamerking komt in Nederland. "De Chantal Janzen-achtige personages, ideale schoondochters, gaan aan mijn neus voorbij. Hier vragen ze me voor rollen als maffiadame, minnares en fashion bitch."