Nieuws/Binnenland
477718181
Binnenland

Politie beëindigt illegaal feest Amsterdam, 64 boetes uitgedeeld

AMSTERDAM - De politie heeft zondagochtend vroeg 64 mensen op een feest in een kantoorpand in Amsterdam-Oost beboet. Dat meldt de politie, die het feest beëindigde.

Agenten gingen rond 04.15 uur ter plaatse na meldingen over een mogelijk illegaal feest aan de Joan Muyskenweg. Op straat stonden meerdere taxi’s en in een van de kantoorpanden brandde feestverlichting en klonk muziek. Toen de politie naar binnen ging, troffen agenten er 64 mensen aan. De ruimte waarin zij zich bevonden, was ook nog eens te klein om voldoende afstand te kunnen houden, aldus de politie. De aanwezigen hebben allemaal een boete gekregen voor het overtreden van de coronaregels.

Trailer ingericht als kroeg in Boekel

Ook in een als kroeg ingerichte trailer op een bedrijventerrein in het Brabantse Boekel heeft de politie ingegrepen. Agenten troffen daar zaterdagavond negentien feestende jongeren. Zij hebben allemaal een bekeuring gekregen voor het overtreden van de coronaregels.

De politie was poolshoogte gaan nemen op het bedrijventerrein aan de Zijp na een melding dat daar luide muziek was te horen.