Nieuws/Nieuws

Horoscopen

Welk type vriendin ben jij?

Ben jij de lieve betrouwbare vriendin waarbij iedereen zijn verhaal kwijt kan of ben jij een vriendin die vaak op het laatste moment een afspraak laat schieten? Dit zegt jouw sterrenbeeld over hoe jij bent in een vriendschap.

Ram

Avontuur is jouw tweede naam. In een vriendschap ben jij degene die de leiding neemt en je vriendinnen overal mee naartoe sleept. Onverwachts een dag ronddwalen in een andere stad of ’s avonds spontaan plannen om naar de bioscoop te gaan? Typisch Ram.

Stier

Jij bent een onwijs goede vriendin. Stieren hebben vaak veel vrienden, maar hun beste vrienden zijn op één hand te tellen. In deze vriendschappen ben je heel betrouwbaar en zachtaardig omdat je je beste vrienden graag voor altijd in je leven wilt houden.

Tweelingen

Gesprekken met je vriendinnen zijn nooit saai en dat komt vooral door jou. Je praat graag, maakt grappen en bent altijd openhartig. Je vertelt daarom ook bijna alles aan je vriendinnen.

Kreeft

Grote kans dat jij een hechte vriendengroep hebt, daar houdt de Kreeft namelijk van. Je bent heel trouw in je vriendengroep en vindt het leuk om samen naar musea of theatervoorstellingen te gaan. Pas wel op met je trouwe gedrag, want daardoor kun je eventuele nieuwe vrienden buitensluiten.

Leeuw

Jij bent een hele lieve vriendin die iedereen vertrouwt. Daardoor kun je snel teleurgesteld worden als je vrienden anders blijken te zijn dan je denkt. In vriendschappen ben je heel extravert, je onderneemt graag dingen en koestert alle momenten met je vrienden.

Maagd

Vriendschappen maken vind je moeilijk, daarom heb je vaak een paar hele goede vriendinnen-voor-het-leven. Je hebt namelijk een hart van goud dat je dolgraag deelt met je dierbaren. Bij jou kan je zeker terecht met een probleem - jij bewaart geheimen en geeft graag goed gegrond advies.

Weegschaal

Hebben je vriendinnen problemen? Dan komen ze naar jou toe. Jij hebt namelijk overal een oplossing voor. Ja, je bent heel begripvol en dat is een goede eigenschap. Daarnaast ben jij ook een beetje de losbandige vriendin die de rest meesleept om een avondje los te gaan.

Schorpioen

Jij bent een hele eerlijke vriendin die alles zegt. Je vriendinnen houden zielsveel van je, omdat je altijd betrokken probeert te zijn bij hun levens.

Boogschutter

Je bent ongelooflijk lief en zorgzaam, maar aan de andere kant ben je juist vurig. Maar dat maakt je alleen maar tot de vriendin die je bent; iemand die áltijd voor anderen klaarstaat en altijd voor haar vriendinnen opkomt.

Steenbok

Steenbokken zijn kritisch: ze willen een fijne vriendengroep waarin ze zichzelf kunnen zijn omdat ze anders ongelukkig worden. Best moeilijk, maar binnen die groep ben jij sowieso de trouwste vriendin. Je bent er altijd voor anderen.

Waterman

Je hebt een hele hechte vriendengroep. En dat is fijn, want alleen bij hen voel je je op je gemak. Avondje afzeggen? Snappen je vriendinnen echt wel. Verder ga je ook graag met je beste vriendin op pad.

Vissen

Je bent onwijs lief en oordeelt nooit. Een echt luisterend oor. Je bent er altijd voor vriendinnen in nood.

Lees meer over