Nieuws
478928
Nieuws

Oproep

Mijn dochter was slachtoffer van de B-Brave pedofiel

Stel je voor: je dochter is groot fan van de boyband B-Brave en besluit in ruil voor een optreden seksuele handelingen te verrichten voor de webcam. Tientallen meisjes trapten erin en werden het slachtoffer van een Rotterdamse pedofiel.

De 34-jarige man deed zich voor als vertegenwoordiger van de populaire, Nederlandse boyband en beloofde tientallen jonge fans een rit met een limousine of een optreden van de band in ruil voor seksuele handelingen voor de webcam. Tientallen jonge fans, in de leeftijd van 12 tot en met 16, trapten erin.

Intimiderende berichten

Bij een huiszoeking werden ruim 600 chats, vaak met een seksueel karakter, en duizenden afbeeldingen en berichten gevonden. Een groot deel van deze berichten was intimiderend. Voor zover bekend heeft de man zijn jonge slachtoffers nooit ontmoet.

Slachtoffer B-Brave pedofiel

Klinkt dit verhaal jou bekend in de oren en was jouw dochter ook het slachtoffer van deze B-Brave pedofiel en zou jij ons, eventueel anoniem, jouw verhaal willen vertellen? Stuur dan je verhaal naar oproep@vrouw.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.