Nieuws
479356
Nieuws

Zelfmaakmode

Kom, dan gaan we een oliebollentrui breien

De rookworsttrui van de HEMA is nu al een hit. En dat terwijl de kerstcollectie pas vanaf 8 december in de winkel ligt. Komt waarschijnlijk ook door de toevoeging 'gelimiteerde editie'. Als iets zeldzaam is, wil iedereen het hebben. Of het nou mooi is of niet.

Want eerlijk gezegd, ik vind hem niet zo fraai. Dat kan aan mij liggen. Misschien houd ik gewoon niet zo van rookworst. Ik heb collega's die nu al een vrije ochtend hebben aangekondigd omdat ze per se een exemplaar willen bemachtigen voor de kerst.

Het gouden idee

Bij VROUW bedachten we natuurlijk onmiddellijk hoe we ervoor kunnen zorgen dat ook onze lezers een beetje leuk aan de feestdis kunnen verschijnen. Nee, niet in een kopie van de rookworsttrui. Dat zou flauw zijn. En plagiaat bovendien. We dachten nog even aan een exemplaar met een tompouce, maar toen kwam collega Daphne met het gouden idee: waarom geen oliebollentrui? Niet voor kerst, maar voor oudejaarsavond. Zijn we eindelijk van dat eeuwige kleine zwarte jurkje af.

En daarom nam ik meteen de schone taak op me om een trui te ontwerpen. Niet in gelimiteerde editie, want het patroon vind je binnenkort op onze site.

Meebreien met Marjolein

Brei je mee, bestel dan nu alvast het garen: 14 bollen Phil Diamant météore, 2 bollen Phil Douce castaigne. Als we nu beginnen, is 'ie echt op tijd af. Beloofd. Ben je geen ervaren breister? Voor vragen kun je natuurlijk altijd bij Marjolein terecht. Stuur gewoon een mailtje naar [email protected] o.v.v. 'Breivraag'.