Nieuws
480023
Nieuws

Magazine

Papa en mama zijn strippers

Een paaldanseres die een relatie heeft met een stripper, die zullen vast een wild leven hebben! Maar dat blijkt mee te vallen. In het dagelijks leven zijn Michele Brauns (32) en Kevin Talle (34) vooral ouders van hun 1-jarige dochter Zoë.

“Kevin en ik kennen elkaar al sinds we nog in de luiers zaten. Onze ouders zijn goede vrienden, dus wij speelden als kind ook vaak samen. Na de middelbare school verloren we elkaar uit het oog. Ik begon met een managementopleiding in de richting mode en verkoop, hij ging het leger in. Wie had ooit gedacht dat we later samen op het podium zouden staan?

‘Hoe vaker je het doet, hoe normaler het wordt’

Ik was 17 toen ik in een Amsterdamse club voor het eerst een paaldanseres zag. Het zag er zo sierlijk en sensueel uit, dat wilde ik ook! Ik vroeg meteen aan de eigenaresse of ik mocht solliciteren, maar ze zei dat ik moest wachten totdat ik 18 was. Ik telde de maanden af. Niet lang na mijn verjaardag begon ik als gogodanseres in een discotheek, en al snel kon ik ook aan de slag als paaldanseres in stripteaseclubs. Toen moest ik wel naakt dansen. De eerste keer vond ik dat best spannend, al die ogen op mij gericht. Gelukkig was het niet zo druk, zodat ik er langzaam aan kon wennen. Hoe vaker je het doet, hoe normaler het wordt. Nu maakt het me niets meer uit of ik met of zonder kleren dans.

Kevin en ik kwamen elkaar weer tegen in een café, waar ik een workshop paaldansen gaf. We raakten aan de praat en ik nodigde hem uit om een keer te komen kijken naar een optreden. Daar zat niets achter; ik zag hem nog steeds gewoon als mijn jeugdvriendje. We kenden elkaar al zo lang. En hij voelde dat precies hetzelfde. We zijn vrij lang gewone vrienden gebleven. Totdat we op een avond tijdens een feestje ineens stonden te zoenen.

 

Zwanger

Sinds de komst van onze dochter Zoë is er veel veranderd. Na vier maanden moest ik stoppen met optreden. Niemand zit immers te wachten op een paaldanseres met een dikke buik. Nog geen zes weken na de bevalling hing ik alweer in de paal. Maar een baby geeft zo’n ander ritme aan je leven. Als je ’s nachts pas om vier uur thuis komt en er om zes uur weer uit moet, breekt dat je op. Ik heb ook geen zin meer om dag in dag uit Nederland en België door te rijden voor shows, ik ben liever bij mijn dochter. Strippen doen we nog wel, maar niet later dan tot een uur of twee. Gelukkig wonen onze moeders vlakbij en vinden ze het geen probleem om tot zo laat op te passen. En Zoë is heel lief en rustig, ze slaapt meestal door tot negen uur.”

Het hele verhaal lezen van Michele en Kevin lees je deze week in VROUW Magazine.