Nieuws
480540
Nieuws

Zes stemmen voor afvaller Expeditie Robinson

SPOILER ALERT - De overgebleven Expeditie Robinson-kandidaten hebben tijdens de eilandraad een vrouwelijke concurrent naar huis gestuurd.

Elle Bandita, echte naam Ryanne van Dorst, is door de expeditieleden weg gestuurd. Het was een nek-aan-nekrace tussen de Rotterdamse rockzangeres en Anna Speller. Ryanne kreeg zes stemmen, eentje meer dan Anna.

"Zet het Belgische bier maar koud, zou ik zeggen", zo luidde Ryannes eerste reactie. Tegen Dennis Weening en Nicolette Kluijver zei Ryanne: "Het was f*cking bijzonder. Ik ben heel dankbaar. Ik word er bijna een beetje emotioneel van. Ik heb echt een goede tijd gehad. Ik ben blij dat ik weer naar mijn eigen leven kan."

Ze  sloeg het aanbod van Dennis en Nicolette om het spel voort te zetten op een ander eiland, af. "Ik zit al met mijn hoofd thuis. Die hoofdprijs zal me ook aan mijn r**t roesten. Ik ga nu liever naar huis. Ik wil dat het een mooie ervaring blijft en ik heb trek in bier!"

Ryanne is niet de enige verliezer van de avond. Sander Janson verloor op verliezerseiland een proef van Danny Ghosen. Laatstgenoemde was apetrots op zijn overwinning. "Ik heb de sterkste man naar huis gestuurd! Nu op naar de volgende..."