Nieuws/Opmerkelijk
480569
Opmerkelijk

Agenten doen de afwas

EINDHOVEN - Een foto van twee Eindhovense politieagenten gaat de hele wereld over. Op de foto is te zien dat agenten de afwas doen. Terwijl een moeder naar het ziekenhuis moet wegens een hypo, redden twee agenten haar dag door ondertussen op haar vijf kinderen te letten.

In het bijschrift van de foto staat dat collega's een melding kregen uit Woensel-Noord. "Daar was zojuist ook de ambulance ter plaatse gekomen, omdat een vrouw een hypo had gekregen. Ze had een te lage bloedsuiker. De vrouw werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht, echter waren er nog vijf jonge kinderen in de woning aanwezig."

Aangezien er niemand anders in huis was om op de kinderen te letten, stroopten de agenten hun mouwen op om in de tussentijd de kinderen te verzorgen. De agenten maakten eten klaar en deden daarna ook nog even de afwas.

De agenten worden als helden ontvangen op Facebook. Meer dan 45.000 mensen hebben in drie uur tijd de foto van de politie leuk gevonden op Facebook en geven vele complimenten over de heldenactie in de reacties.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));