Nieuws/Buitenland
480746
Buitenland

Rouw om bubbelbaddoden

Playa del Carmen - Het Canadese echtpaar dat deze week op tragische wijze omkwam tijdens een vrijpartij in het bubbelbad in een hotel in Mexico, was daar voor de bruiloft van hun dochter.

De 67-jarige Charles McKenzie kreeg tijdens de liefdesdaad een hartaanval, waarna zijn 63-jarige vrouw Dorothy onder zijn lichaam vast kwam te zitten en verdronk. Hun 35-jarige dochter vond de lichamen van de twee afgelopen dinsdag.

De dochter zou twee dagen later gaan trouwen. Het is niet bekend of het feest door is gegaan. "Ze zijn nu bezig met de crematie en dat soort dingen. Ik weet niet hoe ze het gaan doen met de bruiloft," zei de broer van de omgekomen vrouw tegen The Canadian Press eerder deze week.

Volgens de hoteleigenaar onderzoekt de politie de dood van de twee nog. Er zouden echter geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf. Ook was er niets mis met de elektrische bedrading van het bubbelbad.

Buurtbewoners van het echtpaar hebben goede herinneringen aan de twee. "Het waren warme, goeie mensen," zegt een van het tegen de Canadese zender CTV. "Ik zal ze missen."