Nieuws/Binnenland
480783
Binnenland

Kunstgebit blijkt van iemand anders

DEN HAAG - Dolblij was ze, toen de Haagse Trees Wolters hoorde dat haar verloren kunstgebit was gevonden bij de Jumbo. Toen ze het in haar mond stopte kwam ze echter tot een onsmakelijke ontdekking...

"Het paste niet! Ik moest bijna overgeven van het idee dat ik een gebit van iemand anders in had," zegt de vrouw tegen het AD.

Wolters hoorde van een oproep op Facebook van de supermarkt over de gevonden tanden. Stom toevallig was zij haar eigen kunstgebit ook kwijtgeraakt in de buurt van de Jumbo en het ging ook nog eens om hetzelfde model.

"Gelukkig heeft het eerst nog drie uur in de Steradent geweekt, anders zou ik het helemaal verschrikkelijk vies vinden," zegt ze tegen de krant. Vrijdag brengt ze het gebit terug naar de Jumbo.

 (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));