Nieuws
481018
Nieuws

Top 5

Medepassagiers om gek van te worden!

Schreeuwende kinderen en 'volwassenen' die hun stoel in één keer naar achteren gooien. Ze behoren tot de meest vervelende passagiers in een vliegtuig. Voor de derde keer heeft Expedia een enquete gehouden onder Amerikanen over hun grootste ergenissen tijdens een vlucht. Hier de vijf meest vervelende types die je vliegreis kunnen vergallen.

1. De stoelentrapper

Maar liefst 61% van de ondervraagden geeft aan de 'stoelentrapper' de irritantste passagier op een vlucht te vinden. Iedereen heeft vast wel eens zo'n vervelende 'achterbuurman/vrouw' gehad...

2. Onoplettende ouders

Op de tweede plek staan de ouders die net doen alsof ze geen kind hebben. Ze laten ze vooral lekker heen en weer rennen door het vliegtuig. Met 59% mogen deze mensen zeker niet worden vergeten.

3. Passagiers met een luchtje

Wat ruik ik toch? Wel 50% van de ondervraagden vindt een vervelend luchtje storend tijdens een vliegreis.

4. De 'iedereen mag meegenieten' reiziger

Lekker kletsen, spelletjes spelen en muziek luisteren mag allemaal, maar denk dan wel even om het volumeknopje. Niet iedereen is namelijk gecharmeerd van deze herriemakers. 50% ziet deze mensen dan ook liever niet in het vliegtuig.

5. De zuiplap

45% van de mensen wil niet hun vlucht delen met dronken passagiers. Denk voordat je nog een glaasje wijn besteld bij de stewardess ook even aan de medemens. Daarnaast wil elke vakantieganger zijn reis toch wel herinneren en niet met een kater op je droombestemming aankomen.

Bron: CNN

Welke passagier vind jij het meest vervelend? Vul onze poll in en/of laat een reactie achter.