Nieuws
481039
Nieuws

Eerste eliminatie al van start!

AVROTROS onthult Wie is de Mol?-kandidaten

De nieuwe deelnemers van Wie is de Mol? werden donderdag bekendgemaakt midden op de Dam in Amsterdam. De eerste deelnemer moest zelfs al het veld ruimen.

Één voor één werden de kandidaten onthuld. Presentator Tim Hofman, 3FM-dj Annemieke Schollaardt en presentator Klaas van Kruistum kropen achter de bekende Mol-computer. Eric van Stade, algemeen directeur van AVROTROS, bevestigde via Twitter dat het om de onthulling van de deelnemers aan Wie is de Mol? gaat.

Ook hockeyer Taeke Taekema, acteur Rop Verheijen, Harper’s Bazaar-hoofdredactrice Cécile Narinx en politiewoordvoerder Ellie Lust namen midden op de Dam plaats achter een bureautje. Daar gingen ook actrice Marjolein Keuning, presentatrice Airen Mylene en harpist Remy van Kesteren aan de slag met de laptop waarop de gevreesde test wordt gemaakt.

Nu al eliminatie

Nog voordat het programma, dat bijna een jaar geleden al werd opgenomen, uitgezonden is waren de mensen op de Dam al live getuige van de eerste eliminatie. Actrice Toprak Yalçiner blijkt niet mee te zijn gegaan naar de Dominicaanse Republiek waar de show werd opgenomen.

De nieuwe reeks Wie is de Mol? wordt deze keer op zaterdagavond uitgezonden en gaat 2 januari van start.