Nieuws
481106
Nieuws

Molkandidaten vandaag bekend

door Bernice Breure - Het lijkt erop dat vandaag bekend wordt gemaakt welke Bekende Nederlanders in het nieuwe seizoen van Wie is de mol? te zien zijn.

Voorgaande keren werden de namen van de deelnemers een voor een in de weken voorafgaand aan een perspresentatie vrijgegeven. Het lijkt erop dat de Avro-Tros nu voor een andere strategie kiest.

Het begon vanmorgen met een simpele tafel midden op De Dam met een laptop met het Wie is de Mol-logo. Fans van het spelprogramma dat een miljoenenpubliek trekt, gingen direct los op twitter. De 'molloten' willen nu wel eens antwoord op de prangende vraag: wie zijn de kandidaten van het zestiende seizoen dat in januari wordt uitgezonden? 

Namen die al rondzoemen: actrice Marjolein Keuning, acteur/dj Ruud Feltkamp en presentatrice/nieuwslezeres Fleur Wallenburg.

 

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");