Nieuws/Opmerkelijk
481320
Opmerkelijk

Instagrammodel woedend om '14 likes'

De gemoederen lopen weer hoog op op sociaal medium Instagram. Dit keer heeft Australisch model Cassi van den Dungen op Instagram een lelijke snauw uitgedeeld aan haar volgers. 'YOU ALL SUCK' zette ze op het sociale medium nadat ze erachterkwam dat ze slechts 14 likes kreeg op een foto.

Van den Dungen zette een afbeelding met de quote 'zeg ja op nieuwe avonturen' eind oktober op Instagram, vlak voordat ze op reis ging. Het 23-jarige model dat zes jaar geleden meedeed aan Australia's Next Top Model kwam van een koude kermis thuis toen ze ontdekte hoeveel hartjes haar foto opleverde.

Woedend heeft ze dinsdag een screenshot gedeeld. "Na een fantastische reis zie ik dat ik slechts 14 likes heb gekregen voor mijn post over nieuwe avonturen. Dat is het laagste aantal dat ik ooit heb gekregen op Instagram", schreef ze bij de afbeelding.

"Ik ben behoorlijk overstuur. Het betekent dat of mensen niet willen dat ik nieuwe avonturen beleef of dat ze niet van nieuwe avonturen houden. Hoe dan ook, het enige wat ik mensen te zeggen heb die mijn post niet leuk vinden en niet van plezier houden: YOU ALL SUCK!"

 

Dat bericht lokte veel meer reacties uit dan haar oorspronkelijke post. En haar fans zijn er niet bepaald van gediend. Ze wordt meerdere malen bitch genoemd, een loser of 'behoorlijk gestoord'.

Later zette ze op haar facebookpagina dat het allemaal wellicht iets te overdreven was. "Ok, ok, ok. Mijn Instragram-bericht is te ver gegaan. Het bericht was bedoeld voor alle saaie mensen die mijn bericht niet leuk vonden en die werkelijk nooit lol hebben. NIET voor alle mensen die mijn bericht niet leuk vonden. Specifiek de mensen die geen plezier hebben in het leven."

Ze neemt in haar mededeling de mensen die haar uitschelden ook behoorlijk op de hak. "Voor alle mensen die me dik noemen: DANK JE! Het is fijn om eens iets anders te horen."

Uiteindelijk heeft haar screenshot nog goed gewerkt, want op dit moment heeft haar quote maar liefst meer dan 750 likes op Instagram. Behoorlijk meer dan 14...

Het is de tweede Instagramrel in de maand. Eerder kwam Australisch model Essena O'Neill in het nieuws nadat ze afscheid nam van alle sociale media, aangezien haar hele leven nep was op internet.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));