Nieuws
481433
Nieuws

5 tips

Reizen als James Bond

007 reist weer heel wat af in zijn nieuwe James Bond-film Spectre. Onder andere Oostenrijk en Mexico worden aangedaan. Wie houdt er niet van prachtige locaties, luxe hotels en fantastische gadgets? Met een beetje creativiteit kun je zonder een Bond-bankrekening net zo reizen als de geheim agent.

Geen Economy Class

James Bond vliegt natuurlijk altijd First en Upper class en met een beetje geluk kun jij ook een gratis upgrade scoren. Meld je aan bij een loyaliteitsprogramma van een luchtvaartmaatschappij en verzamel punten. Het kost een boel tijd, maar een trouwe klant heeft het eerst recht op een gratis update. Daarnaast kan het voorkomen dat een luchtvaartmaatschappij een vlucht overboekt. Het komt soms voor dat passagiers een tegoedbon/upgrade krijgen. Misschien vlieg jij straks niet meer in Economy Class, maar in Bond-stijl.

 

"Shaken, not stirred"

Virgin Atlantic zou perfect voor Bond zijn als het om de drank gaat. Upper class reizigers hebben een futuristische bar tot hun beschikking, waar het favoriete drankje van Bond te krijgen is: een Vesper, natuurlijk "Shaken, not stirred". Vlieg je niet met de Upper class? Geen probleem. Je kunt alsnog je eigen drankje mixen als het karretje voorbij komt rollen.

Huur een privéjet

Tegenwoordig kun je met last-minute deals goedkoop een privéjet huren. Deze lage prijzen ontstaan door (bijna) lege vluchten. Ze verdienen liever iets dan helemaal niets. Een privéjet geeft een heleboel voordelen, zoals geen lange wachtrijen en piepende beveiligingspoortjes.

 

Technische gadgets

Met deze handige gadgets verander je zo in een echte spion. Een Apple Watch zal dan wel geen laserstralen schieten, maar je kunt wel handige apps openen. Daarnaast bestaat er nog een ultratechnische bril, die je helpt een jetlag te voorkomen, waardoor je direct op bestemming direct in actie kunt komen. Voor de complete James Bond-ervaring is er ook een echte Skyfall koffercollectie. Vergeet natuurlijk niet je smoking mee te nemen om helemaal in stijl aan te komen!

 

Luxe overnachtingen

Met behulp van een zoekmachine kom je al erg in de buurt van de hotelsmaak van de geheim agent. Zo komen de jacuzzi en het casino een stuk dichterbij. In de Bond-film Skyfall nam 007 een duik in het hotelzwembad in Shanghai, maar eigenlijk is dit hotel niet zo ver weg als je denkt. Het 'echte' Four Seasons Hotel is te vinden in Londen, dus wellicht is een nacht als geheim agent toch makkelijker bereikbaar. 

 

Bron: Skyscanner