Nieuws/Binnenland
481519
Binnenland

Dagje 't Gooi met bezoek aan La Table

Feest bij La Table in Naarden

Het is dit jaar feest bij La Table. De sfeerbeurs in de Grote Kerk in Naarden-Vesting, 12 tot en met 15 november, bestaat 20 jaar en om dit te vieren staat deze sfeerbeurs in het teken van ’Feest aan Tafel’.

Met de kerstdagen in het vooruitzicht denken al een hoop mensen na over de aankleding van het huis. Hoe gaat de eettafel eruit zien? Welke kleuren kiezen we dit jaar? En, ook niet onbelangrijk, wat zetten we onze gasten voor? In de imposante kerk kunnen we ideeën opdoen voor onze eigen woonkamer. De nadruk ligt dit jaar op tafel- en interieurdecoratie met bijzondere thematafels, serviezen, kunst en exclusieve woonaccessoires. Ook is er aandacht voor lifestyle, mode, sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten.

 

Omdat La Table iets te vieren heeft pakt de beurs dit jaar extra uit. Zo zijn er lezingen over de geschiedenis van de feesttafel, het tafeldekken anno nu, wijnproeverijen, kleur- en interieuradviezen, bloemdecoratieworkshops en meer. Vrijdag 13 november is gereserveerd voor moeders met dochters. Entree voor beiden is die dag €15 i.p.v. €30.

www.latable.nl

Dagje ’t Gooi

Duik na een bezoek aan de Grote Kerk nog even de Vestingstad Naarden in. Volg de wandelroute op de stadswallen met leuke winkeltjes en ga langs bij het Arsenaal van Jan des Bouvrie. Om de Kerst voorpret compleet te maken zijn er speciale arrangementen, zoals een lunch- en diner arrangement bij Arsenaal Restaurants op loopafstand van de Grote Kerk.

Klik hier voor leuke wandelroutes.

 

Vestingbiertje

Bierliefhebber? Stap dan na uw bezoek aan de beurs café Demmers, (Marktstr. 52) binnen en geniet van een Vestingbiertje van de tap. Demmers is een speciaalbier café uit 1885 en misschien wel de oudste in het Gooi...