Nieuws/Vrouw

Horoscopen

Jouw favoriete serie staat in de sterren

Door door redactie VROUW

Zoek jij de spanning op met een serie zoals The Walking Dead, kies je voor mysterie à la The Vampire Diaries of ga je voor een echte vrouwenserie zoals Gossip Girl? Deze serie past het beste bij jouw sterrenbeeld.

Steenbok

Je bent zelf behoorlijk ambitieus, vandaar je waardering voor series over mensen die zich naar de top werken. Een serie zoals Suits, waarin je een kijkje neemt in de wereld van succesvolle advocaten, past daarom goed bij je.

Weegschaal

Een kijkje nemen in het leven van andere mensen, dat vind jij interessant. Je verslindt niet alleen realityshows, maar ook series waarin de levens van anderen centraal staan. Gossip Girl is favoriet bij jou. Gluren in het leven van de rijksten van New York…fantastisch toch?

Maagd

Oppervlakkige series? Jij kijkt liever een serie met wat meer diepgang. House Of Cards bijvoorbeeld, een serie die je de wereld van de politiek insleept. Maar ook de Nederlandse variant De Fractie kun je wel waarderen.

Kreeft

Bij series moet je een beetje weg kunnen dromen, vindt de Kreeft. En van een vleugje fantasie houden kreeften ook wel. De sprookjesserie Once Upon A Time, over een vervloekt stadje, past daarom prima bij je.

--Welke hobby past bij jouw sterrenbeeld?--

Stier

Pretty Little Liars is de serie voor jou. Het is een echte vrouwenserie over vriendinnen, maar er zit ook genoeg spanning en mysterie in om je te blijven vermaken. Stieren zijn overigens echte doorzetters, dus zelfs als een serie niet echt goed bevalt, zullen ze minstens een paar afleveringen kijken voordat ze afhaken.

Waterman

Goede vrienden hebben en lol maken is belangrijk voor jou. How I Met Your Mother vind je daarom fijn om te kijken. De hechte vriendengroep die continu grappen met elkaar maakt, geeft Waterman een feelgood-gevoel.

Ram

Spannende series zoals The Walking Dead zijn zeker aan jou besteed. Deze serie over een groep mensen die moet overleven in een wereld vol zombies, is daarom ook typisch iets voor de Ram. Avontuur, actie en heel veel spanning…ja, graag!

Tweelingen

Net als de Waterman houd je van series die je een goed gevoel geven en je aan het lachen maken. Samen met een Waterman How I Met Your Mother kijken is daarom ook wel iets voor jou. Maar New Girl, over Jess die plots weer single wordt en in een appartement met drie mannen komt te wonen, is echt iets voor jou.

--Deze tas past bij jouw sterrenbeeld--

Leeuw

Jij wordt gelukkig van Modern Family, over drie niet al te gewone gezinnen. Die heerlijke herkenbare situaties en de humor vind je geweldig.

Schorpioen

Je kijkt niet vaak series. Maar áls je kijkt, kies je voor een serie met een sterk verhaal. Denk aan Orphan Black, een serie die over klonen. Spannend en mysterieus, je kunt niet stoppen met kijken.

Boogschutter

Diep in de meest complexe zaken duiken zit in de aard van de boogschutter. Series zoals White Collar (over een ontsnapte gevangene) en Breaking Bad (wie kent de serie over de scheikundeleraar Walter White die drugsproducent wordt nou niet?) zijn daarom je favorieten. Andere series over politiek of criminaliteit vind je vaak ook heel interessant.

Vissen

Mysterie, een beetje spiritualiteit, dat zijn typische Vissen-voorkeuren. The Vampire Diaries kijk je daarom graag. Vampieren, heksen en weerwolven: van jou mag het onrealistisch zijn, dat vind je juist interessant!