Nieuws
483247
Nieuws

Verloving & trouwen

Trouwfoto verspreidde zich als lopend vuurtje

Ze dineerden bij de McDonald's op hun bruiloft en daarna ging de foto van het bruidspaar in bloedtempo Nederland rond op social media. Het overkwam Saskia (25) en Martin (27) deze week. Saskia: “Ik had nooit verwacht dat we zoveel aandacht zouden krijgen”.

Bij McDonald's eten met alle gasten tijdens je bruiloft. Saskia en Martin vonden het een fantastisch idee, zeker omdat hun eerste date bij het fastfoodrestaurant was en ze daar goede herinneringen aan hadden. Sterker nog: het was het begin van wat heel moois en bestendigs.

--Bruidspaar dineert bij McDonalds--

Bizar

“Het is echt bizar dat het viral ging. We krijgen vooral positieve reacties, dus dat is leuk om te lezen. Het zorgt er voor dat we extra nagenieten van onze bijzondere trouwdag”, vertelt Saskia. Ook fotografe Dianne Bouman die de foto’s maakte is verbaasd over alle aandacht. “Ik deelde de trouwfoto op mijn Facebookpagina en daarna pakte de regionale krant het op. Daarna ging het heel snel en hoorde ik dat het op De Telegraaf stond. Echt heel gaaf. Ik loop de hele dag met een grijns rond. Dat je foto’s zo veel bekeken worden zorgt wel voor waardering.”

--Zo wil elke vrouw gevraagd worden--

Eerste man

“Ik zei een paar jaar geleden tegen mijn vriendinnen: de eerste man die me op de eerste date meeneemt naar McDonald's, daar trouw ik mee”. En dat heeft Martin dus goed aangevoeld.  Hij kreeg haar ja-woord erdoor. “Het was later zo bijzonder toen we naar binnenliepen: ik in een trouwjurk en hij in pak. Iedereen kijkt je aan”, aldus een dolgelukkige bruid.

Meer foto's van Saskia en Martin vind je hier