Nieuws/Binnenland
483363
Binnenland

Dode ruzie is 54-jarige Rozenburger

Rozenburg - De man die dinsdagavond dood is gevonden na een uit de hand gelopen verkeersruzie, is een 54-jarige man uit Rozenburg. Dat heeft de politie woensdag aan het einde van de ochtend bekendgemaakt.

Het 54-jarige slachtoffer kreeg het rond 22.50 uur aan de stok met de 27-jarige bestuurder van een auto voor hem en diens 26-jarige vriendin. De politie onderzoekt nog wat er daarna precies is gebeurd, maar zeker is wel dat toen agenten rond 23.00 uur op de Grote Stern kwamen, het eigenlijk al te laat was. Er is nog geprobeerd om de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

Het slachtoffer zou boos zijn geworden op de inzittenden van de auto voor hem, omdat ze in zijn beleving te traag over een drempel reden, meldt het AD.  Het conflict liep zo uit de hand dat er een vechtpartij ontstond. Een 50-jarige man die dit zag gebeuren, bemoeide zich met de ruzie. Behalve de 27-jarige bestuurder en zijn vriendin is ook de 50-jarige man aangehouden. ,,Dit om een duidelijk beeld te krijgen van wat zich dinsdagavond afspeelde”, aldus politie.