Nieuws
483405
Nieuws

Vroege jongen...

Tja, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn, zo moeten de organisatoren van 'Kerstbeleving' gedacht hebben. De eerste kerstbeurs van het sizoen zorgt al 15 jaar dat haar bezoekers goed beslagen ten ijs komen tijdens de feestdagen en pakt dan ook groot uit met de start van de decembermaand. 

Op de beurs vindt de bezoeker een mix van Creatief, Gifts, Groen en Food; een beurs vol workshops, demonstraties en entertainment. Lekker eten met zijn allen hoort onlosmakelijk bij de feestdagen. Tenminste volgens het overgrote deel van de Nederlanders. Ook Rudolph van Veen denkt daar zo over, o.a. bekend van Life and Cooking en 24Kitchen. Daarom zal hij de beurs officieel komen openen en hier zijn nieuwste Kerst-kookboek presenteren (met een exclusieve signeersessie).

Hollands beste bloemstylist

In het bloemschiktheater verzorgt meesteres in de bloemsierkunst Sara Dikker demonstraties en presentaties. Op het programma staat onder andere: Kerstboom decoreren, kerstkrans maken en het maken van een plantaardige kerstbal.

Mooiste Kerstboom

Wat is nu een Kerstbeurs zonder Kerstbomen? Dit jaar houdt Kerstbeleving de 'Mooiste Kerstboom verkiezing'.  Er is slechts één maar; de prachtige december dennen mogen alleen met 70% plantaardige decoratie aangekleed worden. De wedstrijd wordt uitgeschreven onder groen opleidingen, bloemisten en andere professionals die het publiek de nieuwste (plant) aardige kerstdeco trends laten zien.

De beurs biedt naast alle workshops en demonstraties ook allerlei leuke en originele winkeltjes. Je kunt hier lekker struinen op zoek naar dat ene hebbedingetje, accessoire, kledingstuk, sinterklaascadeautje of kerstartikel.

 

De beurs Kerstbeleving vindt plaats op 5 t/m 8 november in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.

Open: 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 12,50, kinderen (4 t/m 10 jaar) is het € 5. incl. deelname aan workshops, een verrassingstasje en gratis schaatsen op de ijsbaan! Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree.

www.kerstbeleving.nl