Nieuws
483408
Nieuws

Nicole Kidman in Wonder Woman

De Australische actrice Nicole Kidman is in gesprekken om een rol in de nieuwe film over de jaren '70 heldin Wonder Woman te bemachtigen.

Kidman zou in onderhandelingen zijn met Warner Bros. Pictures om een rol te kunnen spelen in de nieuwe film van regisseur Patty Jenkins.

Volgens The Guardian gaat de 48-jarige Australische schone voor de rol van Hyppolyte, koningin van de Amazones, en moeder van de superheldin uit de jaren '70.

Eerder was al bekend dat Gal Gadot hét nieuwe gezicht van Wonder Woman wordt. De sexy actrice tekende voor de rol van 'Wonder Woman' in drie komende Hollywood franchise films. Gal speelt ook de rol van Wonder Woman  in Batman vs Superman van regisseur Zack Snyder.

In een interview met de Israelische televisieshow Good Evening with Gai Pines, vertelde de voormalige Miss Israel (2004) dat ze niet voor één maar voor drie films getekend heeft.

Warner Bros. is van plan om meerdere franchise producties of een film over Wonder Woman zelf te maken. De eerste film moet in juni 2017 in de bioscopen draaien.