Nieuws/Binnenland
483503
Binnenland

LAN-party Call of Duty

Aanstaande vrijdag 6 november verschijnt het langverwachte nieuwe deel uit de Call of Duty-reeks, Black Ops III. De grote game-release wordt de avond ervoor, donderdag 5 november, uitgebreid gevierd.

Media Markt Amsterdam Arena en Gamekings organiseren daarom op donderdagavond 5 november de allereerste LAN-party ooit voor Call of Duty Black Ops III. Al vanaf zes uur (voordat de game uit is) kun jij vol aan de slag met de multiplayer modus. En niet voor niets. Deze LAN (PlayStation 4 en Xbox One) biedt namelijk volle bak prijzen, waaronder de hoofdprijs: een 27” 4K beeldscherm, Trust Gaming pakketten en vijfmaal de game.

De LAN is in de Media Markt op groot scherm te volgen en wordt door Gamekings Skate en JJ aan elkaar gepraat. Feestje is dus gegarandeerd!

Voor deze Black Ops III LAN is vooraf geen inschrijving nodig, wel ben je verplicht om de game gepreorderd te hebben. Iedereen is welkom vanaf 18.00 uur zolang je maar zestien jaar of ouder bent. Het feest is gratis, start om 18.00 uur en gaat door tot 23.45 uur. Vanaf 00.00 uur is de game te koop voor diegene die dat wil.