Nieuws/Binnenland
483758
Binnenland

Veel voor weinig

Dit weekend kun je je slag slaan. Winkeliers, horeca en andere ondernemers van het Haags Hofkwartier zijn namelijk hun magazijnen en kelders ingedoken om bijzondere schatten en aanbiedingen tevoorschijn te toveren. Al het moois bieden zij voor kleine prijsjes aan tijdens de Overstock Dagen.

 Wie niets tastbaars heeft aan te bieden, organiseert miniworkshops, een wijn- of saképroeverijen of geeft bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling. De horeca doet ook mee met feestelijke hapjes, lekkere drankjes en overstockaanbiedingen. 

Galeries, designwinkles, juweliers, modeontwerpers, antiquairs, modewinkels, schoenenzaken, boekhandels, brillenzaken, vintagewinkels, café’s, restaurants, de beddenwinkel en zelfs het hotel en de Alliance Française openen hun deuren om hun ’overstock’ aan te bieden voor geweldige prijzen. Meer dan 60 bedrijven doen mee.

Hotelinterieur

Zo vernieuwt het Parkhotel de hotellobby en verkoopt het huidige interieur. Restaurants verkopen niet meer gebruikte porselein, glaswerk en hotelzilver en mode ontwerper Michael biedt unieke samples aan. Deelnemende winkels zijn te herkennen aan de grote kartonnen doos in hun vlaggenmast of voor de deur.

De Overstock Dagen vinden 7 en 8 november, van 11.00 tot 17.00 uur, plaats.

www.Haagshofkwartier.nl