Nieuws
483874
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

Een kijkje in de meest luxe cruiseschepen ter wereld

Journaliste Ronneke van der Genugten tipt elke dag een programma dat je niet mag missen. Vandaag is dat Mighty Cruise Ships.

In Mighty Cruise Ships nemen we een kijkje aan boord van de meest luxe cruiseschepen ter wereld. In de eerste aflevering gaat het programma aan boord van de Paul Gauguin, het enige schip dat het hele jaar door vaart rond de eilanden van Frans Polynesië. Ondanks zijn grootte van 156 meter is het schip in staat om door de ondiepe wateren te varen zonder het koraal te beschadigen. De 332 passagiers kunnen niet alleen op het schip van alle luxe genieten, maar ook de eilanden bekijken en duikexcursies houden in de heldere zee. In totaal maakt de Paul Gauguin een rondvaart van 4000 kilometer. Kosten: 20.000 dollar per passagier. Maar dan heb je ook wat.

Discovery, 20.00 uur

Er zijn mensen die het heerlijk vinden om vakantie op een schip te vieren. Ik vind het nogal claustrofobisch. Ben jij te porren voor een vakantie op zee?

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!

De wekelijkse VROUW nieuwsbrief in je inbox? Schrijf je in >>