Nieuws/Binnenland
484195
Binnenland

Ontevreden Batman-klanten krijgen geld terug

Warner Bros. komt gamers met de pc-versie van Batman: Arkham Knight tegemoet. De launch van deze versie verliep enkele maanden geleden dermate desastreus, dat de game uit de online winkels verwijderd werd. Sinds vorige week is de game terug, maar een aantal gamers is nog steeds ontevreden.

Ondanks de verbeteringen aan Batman: Arkham Knight, werkt de game duidelijk nog niet naar behoren bij een groep gamers. De klachten stromen wederom binnen op de productpagina in de online winkel van Steam. Hierop heeft Warner Bros. besloten om geld terug te gaan geven.

“Het spijt ons dat veel van onze klanten nog steeds ontevreden zijn over de pc-versie van Batman: Arkham Knight. We hebben er hard aan gewerkt om het niveau te halen dat jullie verdienen, maar begrijpen dat veel van jullie nog steeds problemen ervaren,” laat de gamesuitgever weten op Steam.

“Tot het einde van het jaar geven we de mogelijkheid tot volledige terugbetaling van Batman: Arkham Knight voor de pc, ongeacht het aantal uur dat je het product gespeeld hebt. Je kunt ook de seizoenspas teruggeven in combinatie met de game. Voor diegene die de game willen houden: we gaan proberen om de problemen aan te pakken oplosbaar zijn en we houden jullie op de hoogte van wat niet gaat lukken.”